define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Over Ons | LWC Group

OVER ONS

LWC Group is door de familie Lagendijk in 2016 opgericht mede door de verkoop van een voormalige offshore discipline. Door deze transactie kon het nieuw opgerichte bedrijf zich meer gaan toeleggen in de vervaardiging van specialistische producten in een breder marktsegment.  

In 2017 is LWC Group zich meer gaan toeleggen op maatwerk uitrustingen en machinerieën voor de baggerindustrie. Na het succesvol afronden van een aantal projecten voor toonaangevende internationale baggerbedrijven, heeft LWC Group een behoorlijke groei doorgemaakt.

Middels de nieuw opgedane ervaringen is het bedrijf begin 2018 klaar om een volgende stap te gaan maken als moderne technologie en service leverancier voor disciplines binnen de renewable energy, offshore, zeevaart, binnenvaart en industrie.

Wij informeren u graag over onze maatwerkoplossingen!

HISTORIE

In 1898 werd door dhr. V. Lagendijk het allereerste familiebedrijf opgericht. Destijds startte het bedrijf als schildersbedrijf en wagenmakerij.

In 1975 nam dhr. Tom Lagendijk samen met zijn broer het familiebedrijf over en kwamen er al ontwikkelingen in de richting van metaalbewerking en reparatie. Dankzij het drukke scheepvaartverkeer door het kanaal van Zuid-Beveland en de sluizen van Wemeldinge, ontplooide het bedrijf zich verder met hoofdactiviteiten in de richting van kranenbouw, constructiewerkzaamheden en scheepsreparatie.

In 2005 nam dhr. Tom Lagendijk samen met zijn zoon Peter Lagendijk de stap naar een groter pand om het bedrijf verder te kunnen ontwikkelen.

In 2016 is het bedrijf ontstaan in zijn huidige vorm onder de naam LWC Group. De kennis is hetzelfde enkel de naam is anders.

LWC Group B.V.

Choorhoekseweg 3
NL – 4424 NW  Wemeldinge
The Netherlands

T.+31-113 622 454

E. info@lwc-group.nl
W. www.lwc-group.nl

KvK: 67120318
BTW: NL 8568.39.942.B01
IBAN NL17 RABO 031 395 9552